Ще унищожава ли Русия сателитите на Мъск?

Медведев: Не съм нареждал, но идеята си заслужава
16 апр 2022 20:24, Александър Попов
96
Ще унищожава ли Русия сателитите на Мъск?
Снимка: БГНЕС

Председателят на партията "Единна Русия" Дмитрий Медведев заяви, че появилата се публикация за негово решение да бъдат унищожавани сателитите на Елон Мъск "Старлинк", е фалшива новина. Въпреки това той смята, че идеята е оригинална и заслужава да бъде обсъдена.

Медведев, който е и зам.-председател на Съвета за сигурност на Русия, съобщи, че новината се е появила във фалшив сайт, който наподобява този на "Единна Русия".

В нея се твърдеше, че лично Медведев е наредил да бъдат сваляни американските комуникационни сателити, тъй като чрез тях са били насочени украинските ракети "Нептун", потопили руския крайцер "Москва". Руският комуникационен регулатор вече е блокирал сайта.

В същото време Русия твърди, че флагманът на черноморския ѝ флот е потънал след пожар и взрив на боеприпаси на борда.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


96
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
0
 
3
 
! Отговори
Пламен преди 2 години
"Сателити минаващи над територията на Русия" WTF - че откога космоса стана тяхна територия?
69
1
 
9
 
! Отговори
ДжоБаеца преди 2 години
Тъпoтo руско живoтнo иска да наложи цензура на украйна като спре интернета от старлинк понеже видяха, че никой не им вярва на пропагандата.
68
5
 
4
 
! Отговори
Медведев преди 2 години
Благодаря на Отделът за пропаганда към ЦРУ за оригиналната и свежа идея . Обещавам, че ще бъде разгледана на следващото събиране на Съвета за Сигурност на Русия . Ако бъде одобрена, ще последва еднократно предупреждение към Мъск и компанията "Старлинк" да променят траекториите на сателитите си за да не минават над руски територии и после ще бъдат взривявани. Нека да напомня че ракетата която съвсем скоро използвахме за да унищожим наш стар спътник може да поразява и нови спътници ...
67
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Мъск е поставено лице на Пентагона за пред масовката, зануляването му е пряк път към ликвидация на заплахата от США
66
11
 
4
 
! Отговори
Мъск преди 2 години
Престанете с тия фейкове, ако имате имате поне малко журналистическа етика, иначе...съжелявам!
65
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Оф стига глупости, това Е фалшива новина. Няма никакъв смисъл да се отстрелват тия сателити - твърде много са и се качват твърде евтино. Ракетите ще струват повече от свалянето им. Може и да е забавно упражнение по стрелба по обекти в орбита, но ще излезе твърде скъпо и като цяло безмислено.
64
11
 
29
 
! Отговори
Русия - смях преди 2 години
Досега се твърдеше, че Русия има втората най-силна армия в света. От 2 месеца се доказа, че Русия има втората най-силна армия в Украйна.
63
22
 
25
 
! Отговори
До нормалните хора преди 2 години
Явно трябва още руски посланици да бъдат изгонени от България! Кирил Петков се държи като Мека Мария! И Мутрафонова я махни бе! Стига с тази руска зависимост!
62
3
 
7
 
! Отговори
духовете на долменит преди 2 години
Вибрациите се увеличават във всичко, както в растенията, така и при животните и те трябваше те бяха планирали след седем или осем години да въведат този процес, който сега се случва под кодовото име коронавирус. Този сценарий, те планираха да го приложат по-късно, той е малко недоразвит. Затова сега го правят много бързо и оперативно, за да имат време да уловят възможно най-много хора и да ги държат в ниски вибрации, вибрацията на страха.
61
3
 
5
 
! Отговори
духовете на долменит преди 2 години
Всъщност планетарното управление е едно. И ето хората, които се опитват да контролират планетата, нали, или по някакъв начин частично контролират. В крайна сметка те не го правят напълно. Това е до известна степен. Ето, те този сценарий за коронавируса, те по принцип го разработват от дълго време. Но сега те трябваше да приложат този сценарий много бързо, защото планетата много бързо увеличава вибрациите и съответно хората се събуждат много бързо и те започват да виждат това, което не са виждали
60
4
 
5
 
! Отговори
духовете на долменит преди 2 години
По принцип няма коронавирус. Самият вирус, този на коронавируса, той не е по-лош от грипния вирус и тази изкуствено създадена, така да се каже, пандемия, която всъщност не съществува. Това е изкуствено създаден сценарий, разработен преди пет години, ако не и по-рано. Тоест този сценарий е разработен от дълго време, е, определено време е достатъчно. Е, този елит, който управлява планетата, разделението на държави, като цяло е условно. И е създадено само за да сблъсква хората един срещу друг.
59
6
 
8
 
! Отговори
Да ви светна преди 2 години
До Анонимен 77: Тези сателити не са като онези на Пентагона! Намират се на ниска околоземна орбита и могат да се дезоертират и сами да паднат само с помощта на лазер който да разруши комуникацията им със земята. Това е много лесно да бъде направено с бойната лазерната система Пересвет окачена на МИГ-31 който спокойно може да лети на височина 26 000 метра и от там да обстрелва сателитите!
58
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
И как ще ги свалят, от Луната ли.
57
4
 
2
 
! Отговори
НАСТРЪХВАМ като чета преди 2 години
До духовете на долменит: забележете, че на 23.06.2020 се говори за коронавирус, Задължителна ваксинация (2021-2022). Електронни пари, базирани на чипиране (2025)! И част от това е предсказание което се сбъдна до момента!
56
8
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Състоянието на Мъск от над 1 трилион долара е колкото БВП на Русия.
55
4
 
8
 
! Отговори
духовете на долменит преди 2 години
Какво да запомним:Трябва да се научим да живеем сред природата, да си произвеждаме това, което ни е необходимо, да бъдем самодостатъчни!Градското население няма да оцелее, освен ако не се научи на това!Единственият изход е да напуснем системата и да повишим вибрациите си.Решение: да отидем сред природата и да се научим да живеем там!
54
8
 
5
 
! Отговори
Да ви светна преди 2 години
До Оберщурмбанфюрер: това не променя факта, че предстоят да се случат събитията които баба Ванга ги е предрекла!
53
6
 
3
 
! Отговори
духовете на долменит преди 2 години
Земята сама ще променя наклона на оста си! Наводнения, засухи, вулкани, земетресения, глад. До края на този период по-голяма част от хората ще загинат или ще изчезнат от лицето на земята. Предстои да намерим територия, подходяща за живеене и да уредим нещата около съществуването си. Да се подготвим да ядем диворастящи растения и да ядем малко.
52
9
 
18
 
! Отговори
Оберщурмбанфюрер преди 2 години
До Да ви светна --- Абе, те и съветските танкови бяха непобедими и караблята им непотопяеми и бронирани, но им се случи някаква неприятна случка. Та да не стане така и с атомните им орУжия - да вземат да падат по чаршията на изстрелващите ги.
51
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дрогаря Мендель дето се представя за Медведев... Баща, евреин, майка еврейка, че даже и жена му е еврейка...